MALATYA / BATTALGAZİ - Atatürk İlkokulu

Atatürk İlkokulu

Bahçelievler Mh. İlhan İmik Cd. No.5 Battalgazi/MALATYA
Vizyon
İçinde yaşanılan zamanın gereklerine göre değil, gelecek yüzyılın ihtiyaçlarını bilerek ona göre hazırlıklarını yapan, yaşanılan zamanın da bütün teknik ve teknolojik gelişmelerini bünyesine nüfuz ettiren, aynı zamanda da sevgi ve hoşgörü iklimini soluyan, herkesle diyaloga açık, his ve düşüncelerini ifade edebilen insanlığın temsilcileri olarak yetiştirmek.
Misyon
Atatürk İlkokulu olarak; Milli Eğitiminin genel amaçları doğrultusunda okulumuzda öğrenim gören herkesi milli, ahlaki, insani, manevi ve kültürel değerlerini benimseyen, koruyan ve geliştiren; ailesini, vatanını, milletini ve tüm insanlığı seven; kendi öz benliğini ve kabiliyetlerini bilerek bunları milletin hizmetinde kullanmayı hedefleyen; bedenen, zihnen ve ahlaken yüksek seciyeli insanlar yetiştirmektir.
Merkezi
İl merkezinden 30 dk. arayla belediye otobüsleri.
Bahçelievler Mahallesi